Automatisch Cryptocurrency Traden met een Trade Bot

Automatisch Cryptocurrency Traden met een Trade Bot

Crypto Market
6 mei 2021 by Cieber
546
Cryptovaluta aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De volatiliteit van de Cryptokoersen zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden gemaakt. Op het juiste moment aankopen en verkopen is de sleutel. Nadeel is wel dat je een constante verbinding met een exchange moet hebben om op het juiste moment je aan- of
pexels-burak-k-186464

Cryptovaluta aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De volatiliteit van de Cryptokoersen zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden gemaakt. Op het juiste moment aankopen en verkopen is de sleutel.

Nadeel is wel dat je een constante verbinding met een exchange moet hebben om op het juiste moment je aan- of verkooporder te geven. Je bent dus 100% van je tijd kwijt aan het volgen van de Cryptokoersen. Niet iedereen heeft dat ervoor over. Het zorgt ook voor onnodig stress.

Vanuit die laatste stelling is de Cryptotrader van BitBrokerTrade ontwikkeld.: BitBrokerTrade is software die de koersen van de Cryptovaluta continue volgt en volgens een vooraf bepaalde strategie aan- en verkoopmomenten inzichtelijk maakt.

BitBrokerTrade herkent opwaartse en neerwaartse trends in Cryptokoersen en genereert strategische aan- of verkoopmomenten. Het enige wat jij hoeft te doen is de randvoorwaarden voor een transactie in te geven en de Cryptotrader kan voor je aan de slag. De traders werken op basis van de MACD-Methode.

Kijk ook het starterswebinar: https://youtu.be/ahE3R6C-khA

Interesse in automatisch traden in Bitcoin, XRP, Ethereum etc.? Klik hier om je aan te melden

 

Add a comment