Rode maandag voor Bitcoin

Rode maandag voor Bitcoin

Crypto Market
20 september 2021 by Cieber
363
Hoewel bitcoin vaak een ‘safe heaven’ wordt genoemd, is de groeiende realiteit dat de prijs ervan de neiging heeft om te dalen te midden van bredere dalingen van risicovolle activa. Het lukt Bitcoin maar niet goed om stabiel boven de $50000 te blijven. Bitcoin verloor maandagochtend maar liefst 10% tot rond de $ 43.849,85. De
2021-09-20 16_13_58-Window

Hoewel bitcoin vaak een ‘safe heaven’ wordt genoemd, is de groeiende realiteit dat de prijs ervan de neiging heeft om te dalen te midden van bredere dalingen van risicovolle activa. Het lukt Bitcoin maar niet goed om stabiel boven de $50000 te blijven.

Bitcoin verloor maandagochtend maar liefst 10% tot rond de $ 43.849,85. De altcoin markt staat ook in het rood, met een daling van van 8% tot $ 3.053,15 voor Ethereum.

Als bitcoin ooit de kans heeft gehad om zichzelf te vestigen als een ‘safe heaven’ of als digitaal goud, dan zal dit nu wel zijn. Aangezien meerdere aandelenmarkt op rood staan, lijkt het nu het moment om in te stappen!

De wereldwijde aandelenmarkten staan op rood omdat beleggers bang zijn om het risico te spreiden als gevolg van een shake-out op de Chinese vastgoedmarkt Beleggers zijn ook gefocust op de Federal Reserve en of deze zal aangeven bereid te zijn om monetaire stimuleringsmaatregelen uit de economie te verwijderen. De centrale bank begint dinsdag aan haar tweedaagse vergadering. Dit worden een aantal spannende dagen voor zowel de cryptomarkt als de aandelenmarkt!

Add a comment