Waar kun je het beste Bitcoin en andere Cryptocurrency kopen?

Waar kun je het beste Bitcoin en andere Cryptocurrency kopen?

Geen categorie
17 november 2020 by Cieber
119
pexels-roger-brown-5126268

Ons advies: Bitvavo

Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse Cryptocurrency Exchange. Je kunt op Bitvavo met meer dan 50 verschillende Cryptocurrencies handelen. Margin en futures trading is niet mogelijk. Dit wordt ook afgeraden aangezien de kans op het verliezen van je inzet een stuk groter is dan spot trading. Ook is het mogelijk om via iDeal of Sepa Bank transfer geld te storten tegen 0% fee.

Handelskosten Bitvavo

Hier een overzicht van de handelskosten bij Bitvavo:

[/vc_column_text]

Binance

Binance is een cryptocurrency-exchange die een platform biedt voor het verhandelen van verschillende cryptocurrencies. Vanaf januari 2018 was Binance de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld in termen van handelsvolume. Binance is opgericht door Changpeng Zhao, een ontwikkelaar die eerder handelssoftware had gemaakt. Binance was aanvankelijk gevestigd in China, maar vertrok later uit China vanwege de toenemende regulering van cryptocurrency door China. Je hebt op Binance meer dan 500 verschillende traiding pairs. Ook is het mogelijk om via iDeal of Sepa Bank transfer geld te storten tegen 0% fee. Met onze ref link/id krijg je 10% cashback https://accounts.binance.cc/en/register?ref=11529780 of ref id: 11529780. Mocht dit je eerste keer zijn dat je in crypto gaat handelen, kun je contact met ons opnemen zodat we je een leuke bonus kunnen geven (in crypto geld).  

Binance Card

Sinds 2020 kun je bij Binance ook een Binance Visa Debit Card aanvragen, waarbij je bij elke aankoop tot wel 8% cachback krijgt.

Add a comment